dijous, 15 de juliol del 2010

Fí temporada

Dissabte vàrem fer el programa 54 i amb ell arribem a la fí de la II temporàda.
Demà divedres estarem a la II Festa de Ràdio Vic a Gurb.

Ràdio Vic organitza aquest divendres la Festa de l’Estiu.



Serà a partir de dos quarts de dotze de la nit a la Sala Nit i Dia, de Gurb. La festa comptarà amb l’actuació en directe d’Old Star Covers, el conjunt osonenc que fa versions de grups com El Canto del Loco, Roxette, Lax’n ‘busto, Bryan Adams, Guns’n’Roses, Loquillo o Michael Jackson, entre d’altres. També FranK Rojo presentarà un parell de cançons del seu disc “En tierra de Nadie” que presentarà en primícia a la mateixa sala Nit i Dia el proper 23 de juliol. Un festival de karaoke completarà vetllada, així com la grabació d’un programa de Canal Català Osona, com és, Josep Teixidor “ Alies Richard”.image

VIC | La sala Nit i Dia, a cavall entre Vic i Gurb, serà escenari aquest divendres de la Festa de l’Estiu amb Ràdio Vic. A partir de dos quarts de dotze de la nit començarà una vetllada plena de festa, música, gresca i sorpreses.
Entre els punts més destacats de la festa hi ha el concert en directe dels osonencs Old Star Covers, un grup de versions, que en el seu programa inclou més de 30 cançons de grups com Loquillo i Trogloditas, Roxette, Bryan Adams, Green Day, El Canto del Loco, Bob Marley, Michael Jackson Tequila, The Ramones i Alaska y Dinarama, entre d’altres.
Els quatre joves components del grup són Victor Tomàs, Albert Comerma, Miky Vega i David González, que en pocs mesos han recorregut bona part del territori català.
El grup barreja «la música amb show i humor, i sobretot amb el contacte amb el públic. Nosaltres ho passem molt bé dalt de l’escenari i l’objectiu és fer arribar a la gent el bon rotllo que tenim nosaltres».
Des de principis d’any treballen en el repertori i és «un no parar. Realment ens han sortit moltes actuacions i el cert és que ho estem gaudint al màxim».
Els Old Star Covers expliquen el perquè de fer versions: «nosaltres fa anys que ens dediquem a la música i ens hem adonat que és un territori que es demana molt. Hi ha espai per la creació i també per a un espai més d’oci. Aquest projecte l’hem posat en funcionament perquè el nostre show pot encaixar directament en aquest espai que hi ha no només a Catalunya». Buscant protagonisme a la part musical, «ja que en el fons som músics», treballen amb molta il·lusió i ganes de fer que la gent «s’ho passi bé. És un format molt roquer, amb dues guitarres, baix i bateria, sense teclat. La posada en escena és molt roquera i això agrada molt. Fins i tot visualment té aquest format més de rock i és un dels nostres forts».
ROCK DELS 80 i 90
El grup aposta per música de rock dels 80 i 90. Això «ens dóna un tret diferencial i ens permet agafar un ventall de públic molt més ampli», tot i que «no descuidem la música de l’actualitat».
Entre les cançons que versionaran a la Festa de l’Estiu de Ràdio Vic hi haurà temes com la Chica Yeye, «que sentireu. El públic és el cinquè membre del grup i des de dalt t’adones que la gent la canta i que els agrada. És el millor termòmetre per saber si agraden». Expliquen que, per exemple, es podrà sentir «El Canto del Loco, M-clan, Michael Jackson, Sopa de Cabra, Alaska, Loquillo, Lax’n’busto. Hi ha música en anglès i també en català».
Del show paral·lel hi ha «jocs d’interacció amb el públic, amb la música com a protagonista» i en to de broma afegeixen que «cal portar la roba interior neta, ja que no se sap mai que es poden trobar. Des d’aquí animem a la gent a que vinguin, ja que és segur que s’ho passaran d’allò més bé».

POD - CAST

POD - CAST
Pq poguis escoltar els programes de ràdio

Llistat Cançons

Llistat Cançons

Ràdio SantVi

Logyk Dj Listen 2 my radio

Arxiu del blog

Cercar en aquest blog

Gold House Music

GironaVip

BeatSpain

Crack FM

Musik Makers

El Mallot de la Margot