dissabte, 2 de maig del 2009

Hot Dance número 10



David Fernández neix el 15 de Desembre de 1988 y desde molt petit ja s'aficiona a la música electrónica, especialment al House i les seves variants. Amb 17 ays, aconsegueix estalviar el suficient per comprarse el seu propi equip i així cumplir el seu somni a A mes de familiarizar-se amb les barrejes en primera persona, no tarda en començar a producir els seus propio temes, principalmente amb Ableton Live. A l'estiu del 2008 col.labora amb el grup de rap Lirica Babilónica, i els edita un remix que surt com bonus track en el seu darrer treball. Socioalérgicos. Al 2007 David col.labora amb Beats FM i emet varies sessions. Actualmente presenta el programa radiofónic Cocktail da beats a onlyhouseradio on barreja les novetats de la setmana aspirants al chart Ohr.

dijous, 30 d’abril del 2009

Dj Oners 2009



Aquesta nit es lliuren els premis Dj Oners 2009 a Castelló.
El dissabte informarem mes ampliament d'aquests premis




diumenge, 26 d’abril del 2009

Llicencia per a Deejaays


Com el cas és una mica peliagut i donarà molt a parlar , anem a incrustar-lo en la web.

Segons publica El Periódico d'Aragó, la SGAE (Societat General d'Autors Espanyols), el Ministeri de l'Interior i els deejaays estudien la creació d'una autorització legal que permeti l'ús d'obres en formats digitals.

Aquesta és la solució que sembla cobrar més força després de les redadas i detencions de DJs en diverses ciutats espanyoles a la fi de l'any passat per entendre's que utilitzaven música piratejada per a treballar en les discoteques.

El fet va motivar que diversos professionals de les pistes comencin a reunir-se per a donar forma a una Associació de DJs, per a trobar una solució i legalitzar la seva situació.

Amb la mediació de la SGAE, es pretén negociar l'esmentada llicència, que permetria l'ús d'obres en suports digitals, amb el Ministeri de l'Interior. La mesura sembla insòlita, perquè la majoria dels deejaays estan associats a la SGAE, però realment existeix un buit legal atès que molts treballen amb el format mp3 en les seves sessions. D'antuvi, per a portar a terme aquesta proposta primer s'ha de crear una associació de DJs professionals a cada autonomia i després una federació nacional.

Tant la SGAE com aquesta federació serien les entitats que emetrien les llicències que tot pinchadiscos haurà de tenir en el seu poder i mostrar a la policia en cas de registre o redada.

De moment s'han concertat reunions a Madrid i Barcelona per a formalitzar la constitució de les associacions professionals i la posterior federació nacional, els estatuts de la qual seran els quals determinin com ser un disc jockey professional.

A València, ja existeix legalment la primera associació del gremi. Les reunions informatives segueixen el seu recorregut per tota Espanya, sent les pròximes cites a València (21 d'abril), Sevilla (6 de maig), Eivissa (29 de maig) i Bilbao (10 de juny). Després de l'estiu, es reprendran les negociacions amb el Ministeri de l'Interior amb la mediació de la SGAE.

POD - CAST

POD - CAST
Pq poguis escoltar els programes de ràdio

Llistat Cançons

Llistat Cançons

Ràdio SantVi

Logyk Dj Listen 2 my radio

Arxiu del blog

Cercar en aquest blog

Gold House Music

GironaVip

BeatSpain

Crack FM

Musik Makers

El Mallot de la Margot