divendres, 28 d’agost del 2009

2a Temporada Hot Dance

El dissabte 19 de setembre començarà la segona temporada de Hot Dance 80 amb noves seccions i nous fitxatges.

- La Sol Serrat una dona que a fet ràdio en moltes vesants, tornarà cada dissabte a fer-nos gaudir dels temes lents que s'han punxata les pistes de les discoteques, aixó per começar cada dissabte el programa .

Anna Fochs presentarà Hot Versions.


- David Caler ens presentarà Hot Roots. Dos o tres temes classics de la música dance, amb anecdotes...

- Hot Sessions ens acompanyarà cada dissabte durant 30 minuts, perque poguem disfrutar del treballs del Deejaay a la cabina.

- La temporada passada teniem un deejaay convidat a cada programa per parlar de les seves produccions i el treball que feien.

Aquesta temporada el dissabte que no tinguem un deejaay als estudis centrals de ràdio Vic, o per telèfon convidat al programa, em creat una secció nova, Hot Bio.

Repassarem la biografia i el treball discogràfic de músics, deejaays desde els 80 fins ara .

Hot Tecnics serà una secció que presentarà Josep Tellez que parlarem del software, del harware i de tot el material que utilitzen els deejaays per treballar a les cabines dels clubs, i als estudis de grabació.

El darrer fitxatge de Hot Dance 80 es Toni Cantizano, el coneixere pq porta sempte la càmera de fotos a La Disco , co-presenta amb la Laura Sala, El contestador a Ràdio Vic i ara cada dissabte ens farà una secció.

Tots aquests som els que el proper dissabte 19 sortirem en Antena per presentar-vos un programa que al arribar al 2010 us estarem punxant música dance de 4 decades.
Quin programa us ofereix tot aixó? ...

POD - CAST

POD - CAST
Pq poguis escoltar els programes de ràdio

Llistat Cançons

Llistat Cançons

Ràdio SantVi

Logyk Dj Listen 2 my radio

Arxiu del blog

Cercar en aquest blog

Gold House Music

GironaVip

BeatSpain

Crack FM

Musik Makers

El Mallot de la Margot