dimecres, 16 de setembre del 2009

Black Box - Benny Benassy " Everybody Everybody "




BLACK BOX

Black Box va ser un grup musical format a finals de la dècada dels 80, a Itàlia, pels produtors Daniele Davoli, Mirko Limoni i Valerio Semplici.

Es van formar com un dels principals projectes de Italo House, o Italo Disco.

Els produtors també utilitzaven diferents noms com Starlight i Groove Groove Melody. El primer senzill "Ride on Time" va ser el seu mes gran èxit, no només a Itàlia, sinó en el món sencer.

Va ser un senzill molt venut a Gran Bretanya al 1989. Per sis setmanes seguides es va situar en el número 1.

Fins a avui, figura entre els Top 100 singles més venuts a Europa. Una de les majors particularitats de Black Box va ser que els productors utilitzessin una model per a aparicions en programes de TV i videoclips. La model era la francesa Katrin Quinol que doblava els vocals sampleajats de música "Love Sensation" de 1979, èxit de l'era Disc en la veu de Lolleatta Holloway i produït per Donen Hartman.

Blackbox va acabar perdent molts diners, doncs va ser denunciat per Lolleatta Holloway per utilitzar la seva veu sense una deguda autorització.

Al 1990, Blackbox va llançar l'àlbum "Dreamland", que contenia altres grans èxits, com "Everybody, Everybody" i "Strike it up", que també utilitzaven veus samplejades , aquesta vegada amb Martha Wash, una altra diva de l'ona Disco, aquesta si, va donar els deguts crèdits. Blackbox va ser un dels pocs grups de Italo Disc a aconseguir èxit mundial. "Dreamland" va guanyar disc d'or als Estats Units i Gran Bretanya.

Aconseguint col.locar sis hits, tant en els charts comercials, com en els clubs.



BENNY BENASSI


Marco Benassi, més conegut com Benny Benassi, va néixer a Milà el 13 de juliol de 1967. La música d'aquest DJ italià podria dir-se que és una barreja d'euro house i electroclash.

Benassi actualment resideix en la ciutat de Reggio Emilia, que està localitzada a 100 km al sud de Milà.

Normalment Benny treballa amb el seu cosí, Alle Benassi. Els cosins produïxen cançons sota el nom Benassi Bros. des de la dècada de 1980.

Els Benassi Bros. van iniciar la seva carrera en el seu poble natal i després es van traslladar a l'estudi de producció de Larry Pignagnoli anomenat Of Limits.

Els Benassi Bros. van tenir l'oportunitat de col•laborar amb artistes tals com Whigfield, J.K. i Ally & Jo,

Al 2001 Benassi va produir la cançó "I Feel so Fine" sota el pseudònim KMC i va incloure a la vocalista Daniela Galli (Dhany). Gràcies a aquest senzill, Benassi va arribar als primers llocs en les llistes de música mundials.

Després d'aquest èxit els Benassi Bros. van començar a treballar en el seu pròxim projecte: Benny Benassi presents The Biz. Aquest projecte va produir una barreja de diversos gèneres electrònics incloent electro, techno i house.

El primer senzill que es va llançar sota aquest nom va ser "Satisfaction" (senzill que es va afegir a l'àlbum de Benassi titulat Hypnotica), ell com va ser un èxit mundial durant el 2003 i part del 2004. Les cançons produïdes per Benassi han estat molt populars en el Regne Unit i s'han escoltat en moltes discoteques de tot el món.

Benassi també fa remixes de les cançons d'altres artistes contemporanis tals com DJ Tomcraft, Fischerspooner, Sonique i fins a Outkast. Recentment Benassi va crear una discogràfica anoemanada Pump-kin Music amb la meta d'aconseguir nous productors que no estiguessin contractats per altres discogràfiques.

Benassi espera poder donar-li fama a DJs i productors que encara no la tinguin. Al desembre de 2005 la cadena de menjar ràpid nord-americà, Wendy's va iniciar una campanya publicitària que fa ús de la cançó "Satisfaction".

dimarts, 15 de setembre del 2009

Mor Patrick Swayze


<

L'actor Patrick Swayze, protagonista de pel·lícules com Dirty Dancing (1987) o Ghost (1990), ha mort avui,(15/09/09) als 57 anys, víctima d'un càncer de pàncrees després de mesos combatent la malaltia.

Famós pels "bruts" passos de ball de Dirty Dancing, Patrick Swayze va ser un dels actors de referència del Hollywood dels 80 i 90, anys en què va protagonitzar el clàssic romàntic Ghost.


I es que Dirty Dancing va ser una pel.licula que mes d'un/a que ara actualment passem dels 40 vàrem agafar un dissabte a la tarda i li vàrem fer el salt a l'olga Viza i el seu programa esportiu Estadio 2 per anar a veure Dirty Dancing al cinema.

El record sempre estarà en nosaltres.

diumenge, 13 de setembre del 2009

POD - CAST

POD - CAST
Pq poguis escoltar els programes de ràdio

Llistat Cançons

Llistat Cançons

Ràdio SantVi

Logyk Dj Listen 2 my radio

Arxiu del blog

Cercar en aquest blog

Gold House Music

GironaVip

BeatSpain

Crack FM

Musik Makers

El Mallot de la Margot