divendres, 12 de juny del 2009

Hot Dance 15


Demà dissabte estarà en antena l'edició 15 de Hot Dance.

Perque feu boca us avançem que estaran als estudis de Ràdio Vic, Sebastian Hanisch, Carlostek que ens vindran a veure desde La Selva i el Maresme.

També estarà a Hot Dance 80's David Caler, manager, Deejayy....

Tindrem el Hot Versions amb LONDON BEAT I DAVID TAVARE.

Les exclusives, les novetats, La llista Hot Dance 80 i moltes mes coses.

A les 21:00 al 90.3 de la FM o be on-line a http://hotdance80.tk

dijous, 11 de juny del 2009

WALLY LOPEZ A VIC





Nascut a Madrid, San Blas, al 1976, Ángel David López comença la seva carrera com Deejay i locutor de ràdio a la primerenca edat de tretze anys.
Amb un programa innovador, especialitzat en música de ball, emet les seves sessions en les matinades de Top Radio (Espanya) durant el cap de setmana.

Pioner de la música House a Espanya i amb una gran inquietud musical inicia la seva carrera com productor, i a l'any 2000 llança el segell Weekend Records, remezclant a artistes com Tiësto, Marco V, Valentino Kanzyani, Dirty Vegas, Bob Sinclar o Robbie Rivera.

Molts dels seus llançaments són publicats amb èxit en segells de primer nivell com Defected, Underwater, Yoshitoshi o Subliminal.

En aquest any produïx a més el qual serà el seu primer hit internacional, Amman, al que segueixen Patrícia Never leaves the House(que les seves remezclas han estat llançades en theFactoria recentement) i Disc Night, punxats al llarg del planeta per artistes com Pete Tong, Hernan Cattaneo o Steve Lawler, qui arriba fins i tot a nomenar-li L'Home del moment.

Després de treballar per a multitud de segells i artistes, decideix crear, a l'any 2001, La Factoria Discos (actualment TheFactoria), un subsegell de caràcter més underground anomenat Fórmula Records, als quals recentment s'ha unit un nou segell denominat FatXL al costat dels seus companys Ismael Rivas i Iván Pica.

Els tres segells en l'actualitat formen part del Grup Factomania que Wally presideix, i que conta amb àrees tan diverses com agencia de management, label management o la botiga de roba Tremenda Shop (madrid). TheFactoria conta en l'actualitat amb més de trenta referències de gran repercussió internacional com Love time, Strike em down, o els recents Planet Earth, Burning Inside o Close to me.

Aquests dos últims han arribat a durant diverses setmanes consecutives, el número 1 de Màxima 51 chart, (chart espanyol més important) de la ràdio Màxima FM, on Wally Lopez té l'honor de presentar un programa nacional de música electrònica que conta amb més de 340 000 oïdors cada divendres, i que és emès en angles també en emissores de Bèlgica, França, Itàlia i Rússia.

Musicalment parlant destancan a més les seves selectes compilacions, especialment la seva sèries de CDs, Weekend Seriïs i I'm coming to i que rera les edicions de Londres, Paris, Dubai i Eivissa, Wally Lopez ja aquesta preparant una segona edició per a aquest estiu 2009 que repetirà destinació a la illa blanca.

No obstant això és en 2004 quan la carrera musical de Wally López adquireix la seva dimensió actual, per causes del destí, és en un incomode viatge des de madrid a valència en tren, quan neix la seva remezcla per a David Guetta Just a little more love.

En mans de Wally, el tema es transforma en un èxit mundial, i el madrileny es converteix en un dels guanyadors indiscutibles dels Eivissa DJ Awards de 2004.

En aquest bon any comença la seva residència en Pachá Eivissa, amb Darren Emerson i Tim Deluxe, que compagina amb unes altres com The End (Londres), on actua al costat d'artistes com FatBoy Slim o X-Press2.

Més endavant arriben residències a Discotèque (Barcelona), Red Light (Paris), Pachá (Barcelona), Ministry of Sound (Londres) i The Mix (Paris), i actuacions en festivals com Creamfields Liverpool (X aniversari), Creamfields Buenos Aires, Global Gathering, Exit Festival o Weekend Balli, Rock in Rio, Monegros Desert Festival o Creamfields Andalucia, fins a arribar finalment a la seva actual residència estiuenca en el qual molts consideren el millor club del món, Space Eivissa, en les festes Be@Space.

A més Wally conta en el seu honor haver estat el primer deejay espanyol a haver estat convidat a actuar en un concert de Madonna (Sevilla08). A més de l'afecte d'un públic incondicional que li ha seguit durant els últims divuit anys, ha merescut el reconeixement i respecte per part dels professionals del sector, i d'algunes marques que en l'actualitat col·laboren i treballen amb un suport ple en la creació i promoció de determinats productes 100% Wally.

Tant Oakley com Vueling són en l'actualitat els principals partners amb qui promociona els seus productes o comparteix accions com I'm vueling to Eivissa que destaca la crítica molt positiva de la premsa especialitzada en el passat any 2008. Wally Lopez col·labora a més amb dance4life en la lluita contra la SIDA, prestant la seva imatge i suport total a la causa, en un dels projectes que personalment considera més importants i útils.

Gràcies a aquesta trajectòria Wally Lopez ha estat reitaramente guardonat:
- DeejayMag 2008 al Millor Deejay de l'Any.
- DeejayMag 2008 al Millor Deejay de Tech House.
- DeejayMag 2008 al Millor Segell discogràfic LaFactoria
- DeejayMag 2008 a la Millor campanya de màrqueting realitzada per un Deejay (I'm vueling to Eivissa)

- DeejayMag 2008 al Millor projecte on-line per a deejays (factomania.com)
- DeejayMag 2007 al Millor Deejay de l'Any.
- DeejayMag 2007 al Millor Deejay ElectroHouse, Prog House de l'any.
- DeejayMag 2007 al Millor Programa de Ràdio laFactoria Maxima FM.
- DeejayMag 2007 a la Millor campanya de màrqueting realitzada per un Deejay.
- DeejayMag 2006 al Millor Deejay de l'Any.
- DeejayMag 2006 al Millor Deejay Tribal, Progressive-house & Electrohouse
- DeejayMag 2005 al Millor CD per PERCEPTIONS OF PACHA EIVISSA vol 2
- DeejayMag 2005 al Millor Deejay House en 2005
- DeejayOner millor deejay
- DeejayOner millor producció per la seva remix de David Guetta Just a little more love.
- Eivissa Deejay Award 2004 per la seva remix de David Guetta Just a little more love.
- DeejayMag 2004 per la seva remix de David Guetta Just a little more love
- DeejayMag al Millor Deejay House al 2003
- DeejayMag al Millor Deejay House en 2002
- Eivissa Deejay Award 2002 Millor Internacional Newcomer
- DeejayMags 2001 Millor disc de house per Patrícia never Leaves the house


Aquesta es la biografia del Deejaay, productor, locutor.... Wally Lopez que demà visita la Disco a Gurb, una sessió que no us podeu perdre.

dimecres, 10 de juny del 2009

Candidats a Canço de l'estiu 2009

Vàrem començar amb Bob Sinclair with Sugar Hill Gang " Lala Song"
Avui presentem un altre tema candidat , Billie The Vision & The Dancers

Votacions per la canço de l'estiu a hotdance80@gmail.com

diumenge, 7 de juny del 2009

Hot Dance 14

Ahir a la nit vàrem fer l'edició 14 de Hot Dance 80's.
El nostre técnic Dj Eddy tenia bolos, ho que va fer que jo (Josep Maria Jurado) fes de técnic , i no sabia com entrar els trucades en antena, així que despres de dues intencions de fer passar per antena Raul Orellana, no pogues entrevistar-lo.

Vàrem fer un especial Ben Liebrand
El Hot Versions amb Chris Isaak " Weeked Game" i el remix de Sebastian Hanisch, que serà el Deejaay convidat en l'edició 15 .

LLISTA HOT DANCE 05/06/09

01 JAVI MULA "COME ON"
02 INNA "HOT"
03 HINOJOSA & ZAMBRANO "PORNO"
04 TAITO TIKARO, J LOUIS " CARLES BENAVENT "TODAY IS MY DAY"
05 FRAGMA "MEMORY"
06 MASTIKSOUL "RUN FOR COVER"
07 KURD MAVERICK "BLUE MONDAY"
08 DAVID GUETTA" DISTORSION " Remix Albert Neve..
09 CRISTIAN MARCHI "LOVE, SEX & AMERICAN EXPRESS"
10 THE KILLERS " HUMAN"

POD - CAST

POD - CAST
Pq poguis escoltar els programes de ràdio

Llistat Cançons

Llistat Cançons

Ràdio SantVi

Logyk Dj Listen 2 my radio

Arxiu del blog

Cercar en aquest blog

Gold House Music

GironaVip

BeatSpain

Crack FM

Musik Makers

El Mallot de la Margot