dissabte, 22 de maig del 2010

Kylie Minogue



Kylie Ann Minogue, va neixer el 28 de maig de 1968) coneguda pel nom artisti ccom Kylie Minogue o simplement Kylie, es una cantant australiana de música pop, compositora y actriu, considerada per molts com la sucesora de Madonna.... La cantant a venut arreu del mon mes dee 70 mil.lions de discs.

Avui per començar el programa a les 19:00 fàrem un repas a la discografia d'aquesta cantant.

diumenge, 16 de maig del 2010

Hot Lents, nova secció a Hot Dance 80

Hola
Bona nit
Em dic Núria Zurano
A partir d’avui, cada 15 dies us presentaré la secció Hot Balades, on escoltarem les cançons que punxaven els disc-jockeys a les cabines els anys 80 i també balades més actuals.

Aquesta nit per començar escoltarem una formació de rock de la comarca d’Osona, un duet suec i una banda de heavy alemanya.


El primer tema que escoltarem es d’un dels grups mítics del rock català, parlem de SAU. Grup format per en Carles Sabater, veu, i en Pep Sala, guitarra i a vegades també als teclats.
Van treure el seu primer disc No puc deixar de fumar a l’any 1987 i després de l’èxit obtingut van continuar la seva trajectòria musical amb àlbums com: Per la porta de servei, Quina nit, El més gran dels pecadors, Concert de mitjanit, Junts de nou per primer cop, Cançons perdudes, rareses, Bàsic, Set , Amb la lluna a l’esquena.
El grup va deixar d’existir a l’any 1999 amb la mort sobtada d’en Carles Sabater, abans de començar un concert de la seva gira pel Penedès. Més endavant al 2003, en Pep Sala, publica un triple CD que recull 51 temes del grup, escollits per ell mateix,amb el nom: Un grapat de cançons per si mai et fan falta. Us deixo amb la cançó de la noia de l’altre canto del bar.


a>

Ara escoltarem a Roxette, duet suec que el composen en Per Gessle i Gun Marie Frediksson. Han venut 75 milions de LPs y singles; 4 d’aquests van arribar al numero 1 a la Billboard d’EEUU. Van ser la primera banda de parla no anglesa a gravar un Unplugged per la MTV.
Durant la seva trajectória han guanyat diversos premis de la música, tals com el World music Award, els MTV, els BMI d’anglaterra i diversos gramis suecs,
El grup fundat al 1986 i arriba a la fama al 1989 amb la cançó The Look que els va pujar a les principals llistes musicals i després amb It must have been love, de la pelicula pretty woman, tema que escoltem tot seguit




Per tancar aquesta primera nit tots plegats escoltarem als Scorpions. Banda de heavy alemanya formada inicialment per en Michael Shenker i Hans Meine, i que es va consolidar com a grup amb la incorporació a la banda l’any 1972 de Rudolf Shenker i Wolffang Dzioni.
Al 1972 van treure a la venda el seu primer àlbum, Lonesome CRow, banda sonora de la pel•lícula Cold Paradise.
Entre els seus èxits podem destacar cançons com ara: One Like you, wind of change, Send me and Angel, i el tema amb el que tancarem aquesta secció: Still Loving You.

Espero que us hagi agradat la selecció d’avui i que ens tornem a retrobar d’aquí a
15 dies. Una abraçada

POD - CAST

POD - CAST
Pq poguis escoltar els programes de ràdio

Llistat Cançons

Llistat Cançons

Ràdio SantVi

Logyk Dj Listen 2 my radio

Arxiu del blog

Cercar en aquest blog

Gold House Music

GironaVip

BeatSpain

Crack FM

Musik Makers

El Mallot de la Margot