divendres, 15 de maig del 2009

Programa 12

Dissabte 16 de Maig del 2009
21:00 Comença l'edició número 12 de Hot Dance 80.

Fins ara cada dissabte ens a acompanyat un Deejaay.
La setmana passada ens va acompanyar la Merche parlant del sopar-concentració de locutors a la provincia de Barcelona.

Aquest dissabte tenim dues dones per treuren's el bàrret.
A les 21:30 tindrem en connexió telefònica Jessica Yeah abans de marxar cap a Méxic a fer una gira de bolos.

Abans però haurem anat a buscar a Barcelona la cantant Argentína afincada a Barcelona Lourdes Savarese, perque ens parli de la seva carrera professional.



Ballarina de Ballet a la seva Argentína natal, es converteix amb cantant.
Parlarem de la seva carrera, dels anuncis que a fet a la tele...

Tindrem el Hot Versions amb Oliver Cheatham " Get down on saturday night ...i com cada setmana tindrem les novetats, els + escoltats i la llista Hot Dance que els oientes del programa han votat aquesta setmana.

Les novetats Hot Dance 80.

* When love takes over – David Getta & Kelly Rowland
* In and out of love – Armin Van Burenn




Els + Escoltats Hot Dance 80.


* Blue monday – Kurd Maverick
* Odissea Mediterranea – Larea
* BakerStreet – Michal Mind
* Don't let this moment end – Christian Marchi


Llista Hot Dance 80

1.- Hot – Inna.

2.- Run for cover – Mastiksoul.

3.- Come on – Javi Mula.

4.- Going Wrong - Armin Van Burenn.

5.- Memory – Fragma.

6.- Porno – hinojosa & Zambrano.

7.- Close to me – Wally Lopez.

8.- Show me love 2008 – Robin S

9.- Love Sex American Express – Christian Marchi.

10.- Poker Face – Lady Gaga.





Inna - Hot

Podeu votar la vostre canço preferida de la Llista hotdance@gmail.com

dimecres, 13 de maig del 2009

Hot Dance 12

Aquesta setmana m'he enterat que Ràdio Vic fa una festa el dissabte 23 al Bac Art de Rodà de Ter.

Teniem de convidada aquesta setmana una de les Deejaays mes internacionals que ténim al país, Jessica Yeah.


I per la propera setmana téniem convidada Lourdes Savarese.





Però al fer la festa de Ràdio Vic el dia 23, el calendàri del programa a variat una mica.

Així aquesta setmana enlloc de tenir una persona convidada al programa, en timdrem dues.

La Jessica Yeah la tindrem via telèfon.





Lourdes Savarese vindrà expressament desde Barcelona per estar en directe al programa.

Les seccions habituals, Hot Versions, Hot Tecnica, Novetats, Els + escoltats, La llista...

HOT VERSIONS



Oliver Cheatham


Thomas Bangalter

Hot Dance cada dissabte de 21:00 a 24:00 a Ràdio Vic.
Dimarts 19 de Maig final de temporàda al Calaix de Sastre de Canal Català de TV.

L'autentic, rebutja imitacions

diumenge, 10 de maig del 2009

ROLAND TR-808



Sense cap mena de dubte molts dels productors de la dècada els 80's del so High-Energy ,techno, ItaloDisco etc..
Utilitzaven la Roland TR-808 com base principal de les seves magnifiques produccions, productors tan importants de la talla del mateix Boby Orlando "Boby O" , Arthur Baker o el mateix Marvin Gaye,que el mateix no hagués imaginat que el exitaso "Sexual Healing" i amb l'ajuda de la Roland TR-808 no hagués quedat el tema amb tota l'essència de grovee o aquest feling tan caracteritzat i tan pronunciat que té el tema.

Entre tanta faceta de productors les seves produccions d'estudi realçaven el seu gran maestratge i la seva experiencía musical, d'aquesta forma plasmaven les seves idees creatives realitzant unes grans produccions discogràfiques. La Ronald TR-808 ha estat i seguirà sent una de les caixes de ritmes mes important que hi ha hagut en la història de la música , fins i tot avui dia s'arriba a pagar per tenir Roland 808 entre els 1600 fins als 3700 € aproximadament, això depenent de la persona a la qual li vagis a comprar o alguna botiga que puguis adquirir aquest producte,ja de segona mà o através de compres a traves d'internet com subhastes o licitacions semblant a l'eBay.

De caixes de ritmes s'han arribat a treure al mercat una infinitat , potser la qual substitueix i evolucionar amb tot detall va ser la TR-909, es crea a l'any 1983, va ser la 909 la qual va suposar una frontissa entre les dues eres de la tecnologia musical: la digital i l'analògica.

Una de les caixes de ritmes que es podria assemblar-se en l'actualitat és la Roland MC-808 , aquesta és utilitzada en l'actualitat per Dj, productors, remixers, això si és una caixa de ritmes amb efectes samplers lógicament mes avançada en el temps, amb moltes varietats de multiefectes, amb un programa programari incorporat per al Pc, amb infinitat de variacions aplicables .

Una caixa de Ritmes que sol oscil·lar entre els 800 i 850 €. Coneguda la caixa de ritmes com GROOVE SAMPLER MULTIEFECTES LOOPS amb RITMES. A

vui dia aquest tipus de caixes de ritmes o samplers ja vénen a través de programes dissenyats per ordinador. La veritat és que en els temes de Ball actual ,es segueixen extraient bases rítmiques de hits de la dècada dels anys 70 o 80 , sigui Funky, House o del so Techno Pop dels vuitanta.

La Roland TR-808 Rhythm Composer va ser uneixi de les primeres caixes de ritme programables (?TR? era l'abreviatura de Transistor Rhythm). Introduïda per Roland Corporation a la fi de 1980, va ser concebuda originalment per a la creació de donem per músics i productors d'estudi.

Com caixes de ritmes de Roland anteriors, el seu so no s'assemblava al d'una bateria real. Degut al fet que la TR-808 va aparèixer uns mesos després de la Linn LM-1 (la primera caixa de ritmes a usar samples digitals), els professionals generalment la consideraven inferior quant a la qualitat dels sons. No obstant això, el preu de la TR-808 en el moment del seu llançament van ser de 755'921 € era considerablement més assequible que el preu de 3.781.04 de la LM-1.

CARACTERISTIQUES DE LA ROLAND TR-808

La TR-808 va ser un pas endavant pel que fa a l'anterior caixa de ritmes de Roland, la CR-78. Disposava de més sons (16 en total) i millors controls per a permetre controlar els sons en temps real: knobs giratoris de volum per a cada so i controls d'ajustament del to per als sons més importants.

La memòria per a emmagatzemar patrons havia augmentat considerablement: es podien guardar 32 patrons diferents, i a més es podien encadenar per a generar cançons, 12 de les quals també es podien emmagatzemar en la memòria. La memòria era no-volàtil (es mantenia amb l'ajuda de 3 piles AA).

La interfície de programació s'havia millorat enormement: una fila de 16 botons permetia a l'usuari emprar una manera de programació per passos molt intuïtiu el patró es dividia en 16 passos, i els botons i LEDs indicaven si un determinat so s'estava reproduint en cada pas. La unitat també incloïa l'en aquells dies nova interfície de rellotge DIN-Sync para la sincronització amb altres aparells, a més de diverses sortides de rellotge per a controlar altres dispositius. La TR-808 va aparèixer abans de la invenció de la interfície MIDI.

POD - CAST

POD - CAST
Pq poguis escoltar els programes de ràdio

Llistat Cançons

Llistat Cançons

Ràdio SantVi

Logyk Dj Listen 2 my radio

Arxiu del blog

Cercar en aquest blog

Gold House Music

GironaVip

BeatSpain

Crack FM

Musik Makers

El Mallot de la Margot